logologo

O nama

Arrow pointing down

Održivost

Arrow pointing down

Karijere

Arrow pointing down

priče

Zapošljavanje
U srcu naše kompanije su ljudi. Kako bismo bili sigurni da imate sve što naš budući zaposlenik treba imati te da smo mi poslodavac kojeg tražite, nastojat ćemo se što bolje upoznati kroz selekcijski postupak. Kako to izgleda?
Koraci do zaposlenja

Objavljujemo oglas - potraga počinje!

Oglase objavljujemo preko različitih kanala, ali najčešće su to Moj Posao, HZZ i naša web stranica.

Prikupljamo prijave

U ovom periodu skupljamo vaše prijave do roka koji smo napisali u oglasu. Ako se nismo odlučili za objavu oglasa pregledat ćemo našu bazu životopisa.

Čitamo životopise i molbe

Svi vaši životopisi i molbe prođu kroz naše ruke. Pažljivo ih čitamo i na temelju vašeg obrazovanja, iskustva i interesa odabiremo koga ćemo pozvati u idući korak - testiranje.

Testiranje

U ovom koraku ispitat ćemo vaš način razmišljanja, interese i preferencije, a nekad i znanje potrebno za poziciju na koju ste se prijavili. One od vas koji uspješno riješe testove upoznat ćemo na intervjuu.

Intervju (prvi krug)

Kada dođete na intervju uvijek će vas dočekati netko iz ljudskih resursa, a kako bi razgovor bio zanimljiviji s nama je i predstavnik odjela u kojem zapošljavamo.

Poslovni slučaj

Nekad će dio selekcije biti rješavanje poslovnog slučaja. Dobit ćete neki poslovni problem ili situaciju i određeni vremenski period za predaju rješenja.

Intervju (drugi krug)

Ako ste rješavali poslovni slučaj ili vas još netko želi upoznati možete se naći u drugom krugu intervjua u koji ulazi samo najuži krug kandidata.

Zaposlenje – potraga je završena!

Na kraju selekcije radimo finalni odabir i najboljem kandidatu ponudimo posao.

Karijere

Postanite dio našeg tima
Prijavite se i postanite dio tima HEINEKEN Hrvatska
imageLoader
contactcontact

Povratak na vrh