logologo

O nama

Arrow pointing down

Održivost

Arrow pointing down

Karijere

Arrow pointing down

priče

Za nas su sigurnost zaposlenika i sigurno radno okruženje na prvom mjestu. Neprekidno ulažemo u sigurnost na radu te podižemo svijest zaposlenika o važnosti sigurnosti.
Sigurnost je našim zaposlenicima uvijek na umu. Pratimo zakonske propise i visoke HEINEKENOVE standarde, procedure i Pravila koja spašavaju živote.

Kampanja

Savjeti

Hvala što ne jurite

Hrvatska je prepoznata kao najbolja HEINEKENOVA operativna tvrtka na temelju provedene kampanje Hvala što ne jurite u 2017., a priznanje smo dobili i za projekt BBS (behavior based safety) u 2018.
Usredotočeni smo na neprekidno poboljšanje sigurnosti kroz ponašanja, edukacije, dijeljenje dobrih praksi i ideja, analiziranje incidenata te učenjem iz događaja gdje je nesreća zamalo izbjegnuta.

Zaštitne naočale

Obuka

Čisti vid

Dok rade na proizvodnoj liniji, naši zaposlenici jasno vide jer imaju personalizirane dioptrijske zaštitne naočale.
Kako bi naša pivovara bila sigurno mjesto za rad, ne zanemarujemo ni sigurnost svojih zaposlenika izvan proizvodnje. Sigurnost na cesti važna je zbog komercijalnog dijela naše organizacije, naših partnera, distributera i kupaca. Zato snažno promoviramo odgovornu konzumaciju i naglašavamo da se ne smije voziti ako se konzumirao alkohol.

Sigurna vožnja

Bez konzumacije

Sigurna vožnja

Svi se želimo sigurno vratiti kući na kraju radnog dana. Zato svi naši zaposlenici koji voze službene automobile sudjeluju u treninzima sigurne vožnje.
play
onon
close
imageLoader
imageLoader
imageLoader
Zbog poticanja zaposlenika na veću brigu o zdravlju kroz bavljenje sportom, prošle godine uvedena je platforma Stay in Motion kreirana na društvenoj platformi Workplace.

HEINEKEN Challenge

Zaposlenici se mogu odlučiti na sudjelovanja u proljetno/ljetnom programu u kojem kroz raznolike fizičke aktivnosti (hodanje, planinarenje, trčanje, vožnju bicikle, rolanje, plivanje itd.) skupljaju kilometre i osvajaju nagrade prelaskom milestone kilometara.
imageLoader
200km
150km
100km
50km

Subvenciramo kotizacije za različite utrke

imageLoader
imageLoader
imageLoader
imageLoader
imageLoader
imageLoader
imageLoader
imageLoader
imageLoader
imageLoader
imageLoader
Pogledaj galeriju

MOTIVACIJA

Na tjednoj razini objavljujemo motivacijske i informativne (npr. jeste li znali redovna tjelovježba opušta, osnažuje imunološki sustav i čini vas otpornijima na bolesti) komunikacije na Stay in Motion platformi.

ZDRAV ŽIVOT I TIMSKI DUH

Osim što platforma potiče na zdraviji život, riječima naših zaposlenika, platforma je rezultirala boljim upoznavanjem kolega te izgradnjom timskog duha kroz zajedničko sudjelovanje na sportskim aktivnostima.

Karijere

Postanite dio našeg tima
Prijavite se i postanite dio tima HEINEKEN Hrvatska
imageLoader
contactcontact

Povratak na vrh